Miss Cantine

När och var vi har sexföräldrar: föräldrar berättar om sina favoritstunder och platser

Även om det ibland verkar för oss att det är lättare att hitta en enhörning än att ha sex när vi dessutom har barn, är sanningen att vi föräldrar gör det (på allvar). Men …när och var har föräldrar sex? Några fäder och mödrar berättar om sin favorittid på dagen (eller tiden de kan) för sex, och var de vanligtvis gör det.

Vi står upp tidigt, vi förbereder barnen för skolan, vi tar dem, vi arbetar hela dagen, vi hämtar dem, vi har ett mellanmål, vi leker, vi tar ut från skolan, vi gör köpet, vi städar och städar huset, vi förbereder middag, badrum, tänder, de Vi lägger oss (och förhoppningsvis somnar), plockar upp köket och förbereder vad som var kvar i väntan på nästa dag eller den ledning som inte kan vänta.

När vi sätter oss är det tusen och vi är utmattade. Och på helgerna är takten inte mycket mer avslappnad. Så mellan så mycket aktivitet, så mycket yrke, så mycket trötthet och så mycket, när har föräldrar sex?

Vid vilken tid på dagen har föräldrar sex?

Några fäder och mödrar har berättat för oss om deras favoritmoment … eller det ögonblick de kan göra det nu när de är föräldrar, säkert känner du dig identifierad med en av dem:

Mario, 40 år. 2 barn Jag har alltid gillat och längtat mer på morgonen, men eftersom jag har barn, är alternativet att göra det på natten att jag inte ens tänker på det, för jag anländer helt KO, även om min partner och jag har lyckats lämna … ja titta, lysten kommer. Vi tar fördel när barn är med morföräldrar, eller vid lunchtid innan du går till skolan för dem.

Sara, 36 år. Opposition. 3 barn Jag föredrar på natten eftersom de alla är groovy och redan inställda att välja, I gryningen gör denna överraskning mig cool, Jag gillar det och det lägger mig mycket. Ibland kommer min man hem efter att ha tagit barnen i skolan och … det är också en bra tid.

Claudia, 32 år. 2 barn När vi är ensamma hemma uppstår det, och det är vanligtvis före / efter att ha ätit. På natten med ackumulerad trötthet och nattbesök kan jag inte tänka på.

Andrea, 35 år. Affärs. 1 barn Innan jag äter är det ögonblicket då min partner och jag är ensamma, utan barnet, och …

Maria, 38 år. 2 barn För mig på morgonen när jag vaknade min pojke för det är ett nej som en katedral (han vet redan, hehehe). Om jag är vaken är det en annan låt, det är coolt och i tupplurar … mer. Och på natten beror det på om barnen sover mer eller mindre, men många gånger tar vi risken.

Fernando, 41 år. 1 barn På morgonen innan barnet vaknar är det en bra tid, så jag börjar dagen med glädje och avslappnad, men dessa är vanligtvis lite här jag fångar dig här jag dödar dig för vi har inte mycket tid. På helgerna, när barnet somnar, är det när vi tar chansen att spendera mer tid och göra fler saker …

Yolanda, 34 år. 1 barn Jag stod precis upp på morgonen när jag känner mig mest, men jag har bytt jobb och scheman och nu är det inte längre möjligt … Sanningen är att med barn görs det hur och när du kan: att barn somnar och det är klockan 9 på en lördag, så perfekt, de tar en tupplur på söndagen också.

Under den första timmen innan barnen vaknar eller i slutet av dagen, när de redan har somnat, är de de vanligaste stunderna, men det finns också par som har stunder utan barn (och drar nytta av dem).

När vi har barn kan vi inte alltid göra det när vi känner för det eller vid det ögonblicket på dagen som vi traditionellt ville, men det betyder inte att vi inte kan ha bra sex, det handlar om att komma dit och hitta tiden!

Om vi ​​väntar på möjligheten att dyka upp, ha barn och jobb och allting kommer saken att bli svår, säger jag er. Det är därför jag alltid rekommenderar att vi inte står ledigt utan att vi letar efter ögonblicken, att vi provocerar till situationerna. Sex är lika bra när vi vet att vi ska göra det när det är spontant, så ingenting händer med att ”stanna” som om vi skulle träffa!

När du är gravid och har mer lust att ha sex än dig

Var har föräldrar sex?

Föredrar vi fortfarande sängen som plats för våra sexuella möten? Med eller utan spärr på sovrumsdörren? Låt oss se vad våra fäder och mödrar säger till oss:

Mario, 40 år. 2 barn Sängen är den viktigaste platsen, även om duschen också, för som badrummet har en spärr Vi är väldigt lugna.

Sara, 36 år. Opposition. 3 barn Sovrummet och vardagsrummet är de platser där vi brukar göra det. Nej, vi har ingen spärr på någon av platserna.

Claudia, 32 år. 2 barn Sovrummet, sängen, låt oss gå, är där jag är mest bekväm.

Andrea, 35 år. Affärs. 1 barn Sanningen är att när vi gör det när vi är ensamma då vi blir kreativa och vi förändrar: badrum, kök … till hallen!

María, 38 år. 2 barn Jag gillar verkligen sängen, men soffan är ett bra alternativ eftersom det är på en annan våning (vi har sovrummen på övervåningen).

Virginia, 40 år. 1 dotter Sängen, och alltid med en spärr: Jag kan inte göra det om jag vet att du kan fånga oss.

Fernando, 41 år. 1 barn Vardagsrummet, eftersom vi samlar, så det är där vi brukar göra det, men också i badrummet (inte i badkaret, vilket är mycket farligt).

Yolanda, 34 år. 1 barn I sängen, på morgonen är det enklast, för vi är redan där !, men när det är på natten, med de sovande barnen, är vardagsrummet, soffan, där det brukar vara.

Oavsett om jag tränar colecho eller inte våra barn tenderar att göra överraskningsbesök mitt på natten, som om det var spöken att gå runt i huset (små skrämmelser träffas när du plötsligt vaknar, och i mörkret, bredvid dig i sängen, befinner du dig, viskar ”Mamááááá” eller ”Papááááá”, till ett litet varelse, va?), majoriteten av fäder och mödrar, både de svarande för den här artikeln och de jag ser i samråd eller i workshops, sanningen är att de vanligtvis fortsätter att ha sängen som en favorit, eller åtminstone mer vanligt, plats att ha sex.

Badrummet och vardagsrummet är nästa på listan. Vad är ditt?

Ja, föräldrar har sex, och även i sängen … bland annat. Vilken är din favorit? Varhelst, när som helst, är det viktiga att njuta och upprätthålla intimitet och passion som par, så Leta efter dina ögonblick, hitta dina webbplatser, det är bättre än att titta på TV! God helg!

Mödrar är för trötta för att ha sex, enligt en studie som avslöjar inget nytt

Foton: Pixabay.com

I bebisar och mer: Ord för mitt barn, för när jag har en relation i framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *